אצבעות עמק מטוגנות | השף הלבן

אצבעות עמק מטוגנות

חנוכה הוא חג הטיגונים, לא? יש לנו מתכון מקורי לשולחן החג: אצבעות עמק מטוגנות וקריספיות שישדרגו את הארוחה המשפחתית. מומלץ להגיש לצד קוטג' וירקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: ניר סלקמן עיצוב: עינת גרשי

המרכיבים ל 10-15 יחידות:

  • 2 חבילות אצבעות עמק
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • 1 כוס קמח לבן
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • קוטג' תנובה
  • כוס עגבניות שרי
  • מקלות מלפפונים
גודל תבנית: מחבת רחבה לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    טובלים את אצבעות הגבינה בקמח ובביצה טרuפה, ולאחר מכן טובלים בפירורי הלחם

  • 02.

    חוזרים על הפעולה עם כל אצבע, כך שכל אצבע תקבל ציפוי כפול (קמח, ביצה, פירורי לחם)

  • 03.

    מניחים את אצבעות הגבינה המצופות על נייר אפייה ומקפיאים כ-20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מחממים שמן עמוק במחבת רחבה ומטגנים את האצבעות עד להזהבה משני הצדדים

  • 05.

    מגישים לצד מגישים לצד קוטג' וירקות חתוכים. זהירות! הגבינה חמה.

הכנת? כאן מדרגים
(48)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.