אגרול במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים
הילדים הולכים להתאהב (וגם המבוגרים) – אגרולים פריכים במילוי גבינות ותירס. מצרפים סלט רענן ויש ארוחת ערב נהדרת או מנה מעולה לבראנץ' קליל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל10 יחידות:
- 10 עלי אגרול/סיגר או 5 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
- שמן לטיגון עמוק
למילוי:
- 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
- 1 כוס תירס קפוא "סנפרוסט", מופשר ומסונן
- 4 כפות פתיתי עמק
- 4 כפות גבינה בולגרית או פטה "פיראוס", מפוררת (אחוזי השומן לבחירתכם)
- קורט אגוז מוסקט
- 1/4 כפית מלח
גודל תבנית: מחבת
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מרכיבי המילוי.
-
02.
פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על ה 1/3 הקרוב, מקפלים פנימה שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
-
03.
מכינים צלחת עם נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים כ 3-4 דקות עד הזהבה ומוציאים לצלחת. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים