אגרול מהיר הכנה במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים | השף הלבן

אגרול במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים

הילדים הולכים להתאהב (וגם המבוגרים) – אגרולים פריכים במילוי גבינות ותירס. מצרפים סלט רענן ויש ארוחת ערב נהדרת או מנה מעולה לבראנץ' קליל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אגרול במילוי גבינה ותירס שילדים אוהבים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 10 יחידות:

  • 10 עלי אגרול/סיגר או 5 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
  • שמן לטיגון עמוק
למילוי:
  • 250 גרם גבינת כנען "השף הלבן"
  • 1 כוס תירס קפוא "סנפרוסט", מופשר ומסונן
  • 4 כפות פתיתי עמק
  • 4 כפות גבינה בולגרית או פטה "פיראוס", מפוררת (אחוזי השומן לבחירתכם)
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית מלח
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי המילוי.

  • 02.

    פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על ה 1/3 הקרוב, מקפלים פנימה שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 03.

    מכינים צלחת עם נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים כ 3-4 דקות עד הזהבה ומוציאים לצלחת. מגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.