דג דניס בתבשיל עשבי תיבול ולימון עם עגבניות שרי, אספרגוס ותפו״א | השף הלבן

דג דניס בתבשיל עשבי תיבול ולימון עם עגבניות שרי, אספרגוס ותפו״א

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה

מאת: עומר ישכיל
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
דניס כשר לפסח - השף הלבן

המרכיבים ל2-3 מנות:

מצרכים:
  • חבילת דג דניס תנובה מופשרת
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1 לימון
  • חבילת אספרגוס טרי
  • עגבניות שרי
  • בצלי שאלוט
  • 1/2 חבילת תפו״א קטן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם מים עד לרתיחה, מוסיפים את ה-תפו״א ומבשלים כ-חצי שעה עד לריכוך.

  • 02.

    קוצצים את הפטרוזיליה, כוסברה ושום ומוסיפים את השמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מועכים את ה-תפו״א בעזרת כוס ומורחים מעט מתערובת עשבי התיבול מעל התפו״א

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-20 דקות או עד שהתפו״א מזהיבים וקריספים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מסדרים בתבנית אפיה את האספרגוס, עגבניות שרי, בצלי שאלוט ודג דניס מופשר של תנובה

  • 06.

    מורחים מעל כל הירקות והדג דניס מתערובת עשבי התיבול שהכנו ומסדרים מעל הדג פרוסות לימון.

  • 07.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות ל-18 דקות

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 08.

    סוחטים מיץ לימון מעל הדג, מפזרים מעט מלח גס ומגישים חם לצד תפו״א הקריספים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)