מתכון תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב | השף הלבן

תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב

פשוט וטעים: תבשיל עוף ברוטב לימוני עשיר

מאת: לאה שוקרי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 12 יח' חלקי עוף טרי - כרעיים ושוקיים
  • 3-4 כפות שמן
  • 3/4 כוס מים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 6-5 פרוסות לימון דקות לא קלופות

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מטגנים את חלקי העוף במעט שמן בסיר שטוח עד לקבלת גוון זהוב בהיר מכל צדדיו.

  • 03.

    מוסיפים מעט מים ובוזקים פלפל גרוס ומלח.

  • 04.

    כעבור מחצית מזמן הבישול (20 דקות) מוסיפים את הלימון הסחוט ופרוסות הלימון עם הקליפות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה עוד 20 דקות או עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(194)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.