שוקי עוף בלימון פרסי
עוף בניחוח פרסי
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 10 יחידות שוקי עוף
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- 3 לימונים פרסיים שחורים חצויים
- 2 כפות אבקת מרק בקר
- 1 כוס יין אדום מתוק
- 1/2 3 כוסות מים
- 1 כפית גדושה קמח
- מעט שמן
- 1 חבילה עירית קצוצה להגשה
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
בסיר שטוח מחממים את השמן וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים ומוציאים לצלחת.
-
03.
באותו הסיר מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את אבקת המרק, קמח ומערבבים יוצקים את היין והמים ומביאים לרתיחה.
-
04.
מחזירים את שוקי העוף לתוך הרוטב, מוסיפים את חצאי הלימון ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה במיוחד.
-
05.
מסירים מהאש מפזרים את העירית ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים