פטוצ'יני מוקפץ עם חזה עוף וירקות משביע וטעים
ארוחה שלמה במחבת
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- פטוצ'יני 500 גרם
- קישואים 2
- גזר 2
- גמבה אדומה 1
- פלפל ירוק 1
- גמבה צהובה 1
- גמבה כתומה 1
- בצל 2
- פטריות (שמפניון, יער)
- רוטב סויה
- בזליקום
- 100-200 גרם חזה עוף
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את הפוטצ'יני לפי ההוראות, בד"כ 10 דקות מספיק מסננים ושוטפים (עדיף תמיד שהירקות ימתינו לפסטה ולא להפך).
טיימר מופעל
-
02.
בזמן שהפטוצ'יני רותח ולאחר שחתכנו את כל הירקות לרצועות שוות, מקפיצים בווק עם 2 כפות שמן עד שהן קריספיות אך לא מבושלות יתר על המידה מספיק (את רצועת חזה העוף ניתן להוסיף יחד עם הירקות לאחר שהשרינו מעט ברוטב סויה) 5 דקות אפשר להקפיץ את הירקות לפי דרגת הקושי (גזר,גמבה,בצל,פטריות,קישוא).
טיימר מופעל
-
03.
לפני שהירק מוכן מוסיפים תבלינים:מלח, פלפל, בזילקום,זנגביל), מקפיצים די לשלב את התיבול עם הירק ומוסיפים מעט רוטב סויה ומקפיצים דקה. יש 2 שיטות: 1) מוסיפים את כל הירקות על הפסטה בסיר ולערבב בעדינות. 2) מקפיצים את הפסטה יחד עם הירקות לדקה דקה וחצי. תמיד טעים עם יין לבן בצד וסלט ירקות וחסה.
הכנת? כאן מדרגים