פטוצ'יני מוקפץ עם חזה עוף וירקות משביע וטעים
ארוחה שלמה במחבת

המרכיבים ל 2 מנות:
- פטוצ'יני 500 גרם
- קישואים 2
- גזר 2
- גמבה אדומה 1
- פלפל ירוק 1
- גמבה צהובה 1
- גמבה כתומה 1
- בצל 2
- פטריות (שמפניון, יער)
- רוטב סויה
- בזליקום
- 100-200 גרם חזה עוף
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את הפוטצ'יני לפי ההוראות, בד"כ 10 דקות מספיק מסננים ושוטפים (עדיף תמיד שהירקות ימתינו לפסטה ולא להפך).
טיימר מופעל
-
02.
בזמן שהפטוצ'יני רותח ולאחר שחתכנו את כל הירקות לרצועות שוות, מקפיצים בווק עם 2 כפות שמן עד שהן קריספיות אך לא מבושלות יתר על המידה מספיק (את רצועת חזה העוף ניתן להוסיף יחד עם הירקות לאחר שהשרינו מעט ברוטב סויה) 5 דקות אפשר להקפיץ את הירקות לפי דרגת הקושי (גזר,גמבה,בצל,פטריות,קישוא).
טיימר מופעל
-
03.
לפני שהירק מוכן מוסיפים תבלינים:מלח, פלפל, בזילקום,זנגביל), מקפיצים די לשלב את התיבול עם הירק ומוסיפים מעט רוטב סויה ומקפיצים דקה. יש 2 שיטות: 1) מוסיפים את כל הירקות על הפסטה בסיר ולערבב בעדינות. 2) מקפיצים את הפסטה יחד עם הירקות לדקה דקה וחצי. תמיד טעים עם יין לבן בצד וסלט ירקות וחסה.