עוף בתנור עם סילאן - מתכון מושלם לעוף בסילאן | השף הלבן

עוף בסילאן

מתכון פשוט וטעים מאוד, ישדרג לכם את העוף

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף בסילאן

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 כרעיים עוף מחולקות
  • 3 תפ"א גדולים פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
לרוטב:
  • 3 כפות קטשופ
  • 3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
  • 3 כפות דבש סילאן
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

הוראות הכנה:

  • 01.

     על תבנית פיירקס עם נייר אפיה משומן בשמן זית, מניחים את פרוסות תפ"א בשכבה אחת.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ולטבול בתוכו את כל חלקי העוף, כך שיהיו מכוסים היטב בכל הצדדים.

  • 03.

    מניחים את חלקי העוף על תפוחי האדמה, לכסות התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור מחומם מראש ל-220 מעלות לשעה וחצי שעתיים.

  • 04.

    מוציאים את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה - כרבע שעה.

הידעת?

עוף הוא אחד מחומרי הגלם היעילים והאהובים ביותר במחלקת הבשר. הסיבה העיקרית לכך היא שכל כך קל להעניק לבשר טעמים שונים בעזרת מרינדה טובה. אם אתם מחפשים מתכון טוב לסעודת חג או סתם ארוחת ערב שגרתית אך מפנקת, הגעתם למקום הנכון. הכנו לכם מתנה מיוחדת.

אז בשביל ארוחת החג הקרוב, הבאנו לכם מתכון לעוף במרינדה מתוקה עם סויה, סילאן, קטשופ, צ'ילי מתוק, ותבלינים אפוי בתנור עם תפוחי אדמה. אין פשוט מזה, אך התוצאה פשוט נהדרת.

הכנת? כאן מדרגים
(438)