נקניקיות שניצל אפויות – שניצל בגרסה קצת אחרת | השף הלבן

נקניקיות שניצל אפויות

רוצים להכין שניצל קצת אחר? סידרנו לכם מתכון לנקניקיות שניצל מדהימות שילדים אוהבים, ואפילו לא צריך לטגן אותן!

מאת: אריאל בן חמו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נקניקיות שניצל אפויות
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל12:

  • 1 חבילת נקניקיות טירת צבי (400 גרם)
  • 1-2 ביצים L
  • 1 כוס קמח לבן – לא חובה
  • 1 כוס פירורי לחם
  • ספריי שמן או 3 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכניות גריל.

  • 02.

    מסדרים את הציפויים בצלחות קטנות – קמח, ביצה טרופה, פירורי לחם.

  • 03.

    מצפים כל נקניקיה בקמח, אפשר לוותר על שלב זה אך זה תורם לציפוי אחיד. 

  • 04.

    מעבירים לביצה ומצפים מכל הצדדים ואז לפירורי לחם ומצפים לציפוי אחיד. 

  • 05.

    מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 

  • 06.

    משמנים בעזרת ספריי שמן או שמן רגיל.

  • 07.

    אופים כ – 20-25 דקות או עד שפירורי הלחם מעט מזהיבים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)