בורקס בשר מבצק מלוואח
בורקס הבשר שכולנו אוהבים מהיר להכנה ועם טוויסט מעניין: בצק מלוואח
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
המרכיבים ל10 מנות:
- 1 בצל
- 300 גרם בשר טחון
- 6 כפות שמן
- 5 דפי מלאווח
הוראות הכנה:
-
01.
לחתוך את הבצל דק דק ולטגן את הבצל בשמן
-
02.
מכניסים את הבשר
-
03.
לתבל לפי הטעם
-
04.
להשכיב את הבשר ולהוריד מהאש לקרר את הבשר כ-10 דק'
-
05.
להפשיר את הדפי מלאווח לוחתוך לחצי
-
06.
למלא כול חתיכת דף מלאווח בחופן בשר לסגור לחצי למרוח בביצה שלוקה ולהכניס לתנור לכל הפחות 20 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים