מתכון אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי | השף הלבן

אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי

אורז ירקות ועוף בתיבול הודי, ארוחה נהדרת שמכינים ב-10 דקות

אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 3/4 כוס אורז בסמטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קלוף, חצוי ופרוס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק (לא חובה)
  • 3 כוסות כרובית של סנפרוסט
  • 1/2 כוס אפונת גינה של סנפרוסט
  • 2 כפיות אבקת קארי
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 שקית (450 גרם) שישליק עוף מאמא עוף
  • להגשה: כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את האורז בסיר עם שפע מים רותחים ומבשלים כ-10 דקות עד שהאורז מתרכך מעט (אך לא עשוי לגמרי). מסננים ושומרים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    שמים במחבת עמוקה כף שמן ומטגנים את הבצל 2 דקות עד ריכוך. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה. מוסיפים כרובית, אפונה קארי ומלח ומטגנים כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים אורז וכ-1/2 כוס מים רותחים למחבת, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-8 דקות. מוסיפים עוף, מערבבים ומבשלים עוד 4 דקות עד שהירקות והאורז רכים (אך לא רכים מידי). מערבבים, בוזקים כוסברה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
הכנת? כאן מדרגים
(4)