אוסובוקו עם שעועית ירוקה ומיני ניוקי (ללא קמח)
ארוחה חגיגית וטעימה בטירוף בתבנית אחת! בשר רך שמתפרק בקלות, שעועית ירוקה שמוסיפה ירק מרענן ומרקם כיפי וניוקי קטנים שסופגים את כל הטעמים.
בשרי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: רחלי קרוט
עיצוב: רחלי קרוט
המרכיבים ל 6 מנות:
- 4 כפות שמן
- 1 כוס בצל מוקפא "סנפרוסט"
- 10 שיני שום, קלופות
- 3 נתחי אוסובוקו עם עצם
- 4 כפות סילאן
- 1 כפית שטוחה מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 4 כוסות מים רותחים
- 1 שקית שעועית ירוקה שלמה "סנפרוסט"
- 1 חבילה ניוקי ללא גלוטן (כשר לפסח בפסח)
גודל תבנית: סיר סוטאז 28 ומעלה
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר סוטאז בגודל 28 ומעלה מחממים שמן ומטגנים את הבצלים והשום במשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את נתחי האוסובוקו וממשיכים לטגן עד שהבשר צרוב יפה מ-2 הצדדים.
-
03.
מוסיפים סילאן, מלח, פלפל שחור ואבקת בצל ומערבבים.
-
04.
מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה-בינונית במשך 3 שעות או עד שהבשר רך לגמרי.
-
05.
רק כשהבשר רך לגמרי מוסיפים שעועית ירוקה וניוקי וממבשלים לבשל יחד על האש או בתוך תנור על 200 מעלות במשך 30 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים