קרפוזי סלטה – סלט אבטיח, בולגרית ונענע
גם היוונים אוהבים את השילוב הקייצי הזה של מתוק עם מלוח: אבטיח ובולגרית ואצלם תמיד יהיה בו נענע ושמן זית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 4 כוסות קוביות אבטיח
- 1 כוס קוביות בולגרית פיראוס מעודנת 16%
- 1/2 בצל סגול קטן חצוי ופרוס דק
- 1 מלפפון פרוס לאורכו בקולפן
- 3 כפות נענע קצוצה דק
- לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 4 כפות חומץ או מיץ לימון
- 1 כפית דבש
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב.
-
02.
בצלחת הגשה עמוקה מניחים בתפזורת את כל מרכיבי הסלט, יוצקים רוטב ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים