סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי
את המנה הבאה ניתן להגיש חמה או קרה: היא יכולה לשמש כתוספת בריאה, טעימה וצבעונית, או כסלט פתיחה. להקפיץ, לערבב ולהגיש
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
המרכיבים ל5:
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
- 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
- 3 כפות שמן זית
- 6 שיני שום, פרוסות דק
- מיץ מ-1/2 לימון
- 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את השום ומטגנים מעל להבה בינונית כחצי דקה, עד שהשום מתרכך מעט.
-
02.
מוסיפים את השעועיות ומטגנים תוך כדי ערבוב 3-2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים. ניתן להכין שעתיים מראש ולהגיש בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים