סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי | השף הלבן

סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי

את המנה הבאה ניתן להגיש חמה או קרה: היא יכולה לשמש כתוספת בריאה, טעימה וצבעונית, או כסלט פתיחה. להקפיץ, לערבב ולהגיש

מאת: סנפרוסט וואלה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית ירוקה וצהובה עם עגבניות שרי
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל5:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום, פרוסות דק
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. מוסיפים את השום ומטגנים מעל להבה בינונית כחצי דקה, עד שהשום מתרכך מעט.

  • 02.

    מוסיפים את השעועיות ומטגנים תוך כדי ערבוב 3-2 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים. ניתן להכין שעתיים מראש ולהגיש בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)