מתכון סלט שעועית בובס | השף הלבן

סלט שעועית בובס

סלט טוסקני טיפוסי שהופך כל ארוחה לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית בובס

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 500 גרם שעועית בובס
  • 50 מ”ל חומץ
  • 60 מ”ל שמן זית
  • 10 שיני שום פרוסות דק
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים את השעועית במים למשך לילה.

  • 02.

    למחרת מסננים ומעבירים לסיר. מכסים במים צוננים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך קל, ומסננים.

  • 03.

    שמים את השעועית המסוננת בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

  • 04.

    מכסים ושומרים במקרר 36 שעות לפני ההגשה להבשלת הטעמים.

הכנת? כאן מדרגים
(114)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.