סלט קישואים צלויים וגבינת פרובטו כבשים | השף הלבן

סלט קישואים צלויים וגבינת פרובטו כבשים

הולך מצוין עם לחם טוב או קרקרים – סלט שהוא גם ממרח נהדר לפתוח בו ארוחה. תבלינים טריים נותנים לו שפע טעמים רעננים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קישואים צלויים וגבינת פרובטו כבשים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 4 קישואים או זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות נענע
  • 1 כף שמיר
  • 3 כפות בצל ירוק
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 100 גרם גבינת פרובטו כבשים 5% "פיראוס"
  • להגשה: לחם טרי, טוסטים או קרקרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים את פרוסות הקישואים בתבנית, בוזקים אורגנו ופלפל שחור, מזלפים שמן זית ואופים כ 20-25 דקות עד שהקישוא מזהיב ורך.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מעבירים את הקישואים ושאר המרכיבים למעבד מזון ומעבדים בפולסים למרקם קצוץ דק-דק (לא מגיעים למצב של קרם חלק). טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם לחם, טוסטים או קרקרים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.