סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית
פסטה רעננה ועשירה בדברים טובים!

המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 450 גרם ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
 - 2.5 כפות שמן זית
 - מלח
 - 200 גרם (1/3 שקית) אפונה עדינה קפואה סנפרוסט
 - 250 גרם (1/2 חבילה) פסטה בצורת פרפרים
 - 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% שומן חתוכה לקוביות קטנות
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
38 נקודות כל מנה,
 - 
								02.
								
5-
 - 
								03.
								
5 נקודות למנה | ל-4 מנות- 420 קלוריות, ל-5 מנות- 336 קלוריות
 - 
								04.
								
מרתיחים סיר מים, כשהמים רותחים זורקים את הברוקולי לסיר, מבשלים במשך 2 דקות ללא כיסוי ומעבירים למסננת. בסיר, שכעת ריק, מחממים כף שמן זית על אש גבוהה. כשהשמן חם מחזירים את הברוקולי לסיר, מתבלים במלח, מקפיצים-מערבבים במשך חצי דקה ומסירים מן האש.
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
שמים אפונה עדינה בקערה קטנה-בינונית חסינת-חום. מוסיפים מים רותחים, ממתינים דקה ומסננים. מחזירים לקערה, יוצקים שוב מים רותחים (מרתיחים מחדש בקומקום), ממתינים 2 דקות ומסננים. מערבבים עם כפית שמן זית ושמים בצד.
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.
 - 
								07.
								
מוסיפים לפסטה ברוקולי ואפונה מבושלים וקוביות גבינה בולגרית. מערבבים בעדינות (אין צורך להמליח משום שהגבינה מלוחה) ומגישים.
 
									

