סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית
ערכים תזונתיים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית:
למנה: 192 קלוריות / חלבון 13 גרם / פחמימות 32 גרם מתוכן 0.6 גרם סוכרים
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
מרכיבים:
- 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות סנפרוסט
- 1 בצל סגול קלוף וקצוץ
- מיץ מ-2 לימונים
- 1 חבילה בצל ירוק קצוץ
- 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
- 1 חבילה כוסברה קצוצה
- 1 שן שום קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- גרידת לימון מ-1 לימון
לקישוט:
- 50 גרם גבינה צפתית פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות
- חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
-
02.
מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה.
-
03.
מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים