מתכון סלט סלק ורוקפור ברוטב דבש | השף הלבן

סלט סלק ורוקפור ברוטב דבש

מנת פתיחה נהדרת לכל ארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק ורוקפור ברוטב דבש
  • 1/2 שקית (400) סלק אדום, טרי וקלוף, מוקפא "סנפרוסט"
  • 1 לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף דבש
  • ¼ כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 שקית עלי בייבי או עלי רוקט
  • 100 גרם גבינת גליל-רוקפור מפוררת
  • 1 כף אגוזים כתושים

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הסלקים לפרוסות דקות. מגררים מהלימון את הקליפה וסוחטים ממנו את המיץ. מערבבים את מיץ הלימון עם השמן, הדבש, המלח והפלפל.

  • 02.

    מסדרים את פרוסות הסלק בשכבה אחת, כשהן חופפות זו לזו, על צלחת הגשה. מקפיצים את העלים ברוטב ועורמים במרכז הצלחת. מפוררים על הסלט את הגבינה, זורים את קליפת הלימון המגוררת ואת האגוזים הכתושים.

הכנת? כאן מדרגים
(325)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.