מתכון סלט מטבוחה | השף הלבן

סלט מטבוחה

סלט מטבוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מטבוחה

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 5-6 עגבניות בשלות
  • פלפל ירוק או פלפל אדום לא מתוק
  • פלפל ירוק קטן חריף (הכמות לפי מידת החריפות שרוצים)
  • שמן
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את העגבניות (עם הקליפה) והפלפלים לקוביות.  את הפלפל החריף לחתוך לחתיכות גדולות (כך שאינך חייב לאכול אותו ואפשר להוציאו לפני האכילה). 

  • 02.

    שמים הכל בסיר גדול שבו יש שמן רותח ומבשלים בתחילה על אש בינונית ולאחר מכן לפחות שעה על אש נמוכה, עד שהעגבניות הופכות לחלק מהתערובת. 

  • 03.

    אפשר לאכול חם או קר, כתוספת על אורז או תפוחי אדמה, והכי טוב לטבול חלה טריה של יום שישי ולחסל את כל הסיר. 

הכנת? כאן מדרגים
(74)