סלט ירקות וגבינות – מתכון צבעוני, שמח וטבעוני | השף הלבן

סלט ירקות וגבינות שמח

הסלט הכי שמח שיש! יונית צוקרמן סידרה לכם סלט צבעוני, עשיר וטעים עם גבינות לכבוד ארוחת שבועות הקרובה.

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירקות וגבינות שמח
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 6-8:

  • 1/2 כרוב סגול פרוס דק
  • 1/2 כרוב ירוק פרוס דק
  • 1/2 חסה קרועה לפיסות
  • 20-25 (200 גרם) עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • 1 כוס חמוציות
  • 3 גזרים צבעוניים קלופים פרוסים לאורכם בקולפן או חתוכים למקלות
  • 1 כוס פקאנים קלויים קצוצים גס
  • 1 גליל (200 גרם) גבינת פרומעז COLLECTION / פירורי גבינת קממבר COLLECTION
  • 50 גרם גבינה סקנדינבית COLLECTION מגוררת
לרוטב:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס חומץ בן יין לבן או חומץ תפוחים או חומץ רגיל
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 3 כפות סוכר
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית את מרכיבי הרוטב וטורפים.

  • 02.

    שמים בקערה רחבה את מרכיבי הסלט למעט הגבינות, יוצקים את הרוטב ומערבבים.

  • 03.

    מפזרים גבינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.