סלט טונה, חומוס וגבינת חמד בחצאי פלפל | השף הלבן

סלט טונה, חומוס וגבינת חמד בחצאי פלפל

סלט מיוחד מאוד המשלב נתחי טונה עם גרגרי חומוס מבושלים וגבינת חמד – והכל בתוך חצאי פלפל פריך מתקבלת מנה צבעונית, מפתה ומשביעה!

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט טונה, חומוס וגבינת חמד בחצאי פלפל

המרכיבים ל1:

  • 1 פלפל גדול (200 גרם)
  • 3 כפות גרגרי חומוס מבושלים מוקפאים, מופשרים (30 גרם)
  • ½ קופסה טונה משומרת במים מסוננת ומפוררת (65 גרם)
  • 1 מלפפון קטן כבוש בחומץ חתוך לקוביות קטנות (20 גרם)
  • 1 כף מיוקל שמן זית
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1 כפית שמיר קצוץ
  • קורט פלפל שחור טחון טרי
  • 60 גרם גבינת חמד פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שילוב של דגים בתזונה היומיומית שלנו הוא דבר מבורך. דגים מהווים מקור מצוין לאומגה 3 והם בריאים מאוד ודלים בקלוריות. הדרך הזמינה ביותר לשלב דגים בבית היא לאכול נתחי טונה משומרים. הסלט הבא מיוחד מאוד ומשלב נתחי טונה עם גרגרי חומוס מבושלים וגבינת חמד – והכל בתוך חצאי פלפל פריך. מתקבלת מנה צבעונית, מפתה ומשביעה ב-300 קלוריות בלבד למנה.

  • 02.

    רוחצים את הפלפל, חוצים אותו לאורכו ומרוקנים אותו מגרעינים ומקרומים פנימיים.

  • 03.

    מערבבים יחד את כל שאר המצרכים ומתבלים בפלפל שחור לפי הטעם.

  • 04.

    ממלאים את חצאי הפלפל בסלט הטונה.

  • 05.

    מגישים עם סלט חסה ועגבניות בזוק במיץ לימון.קלוריות: 300 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 06.

    5 למנהטיפים לדרךלהפשרה מהירה של גרגרי החומוס, שמים את הכמות הרצויה בקערית, מכסים במים רותחים, משהים 4-3 דקות ומסננים.את סלט הטונה אפשר להכין מראש. את העגבניות לסלט החסה והעגבניות חותכים ממש לפני ההגשה, מערבבים עם החסה ובוזקים מעט מיץ לימון.אפשר גם לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולערבב לתוך סלט הטונה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)