סלט חסה עם פסטה
סלט קליל ומגניב לארוחת הצהריים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
רוטב:
- 1 בצל בינוני פרוס דק
- 1 כף גדושה מלח
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כף חומץ
- 1/2 כפית סוכר
- פלפל שחור
- 1 שן שום כתושה
- 300 גרם פסטה
- 1 כף שמן
- ראש חסה אדומה מהזן עלי אלון
הוראות הכנה:
-
01.
מפזרים את המלח על הבצל הפרוס ומשהים במשך 20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
שוטפים היטב ומסננים ושמים את הבצל בקערה.
-
03.
מוסיפים את שאר מצרגכי הרוטב, מערבבים ומשהים במשך שעה. טועמים ומשפרים את הטעם.
-
04.
מבשלים את הפסטנה לפי הוראות היצרן, שוטפים ומטפטפים מעט שמן. מערבבים.
-
05.
שוטפים את החסה מנקזים את המים.
-
06.
קורעים את העלי חסה לתוך קערה עמוקה, מוסיפים את הפסטה, מערבבים ויוצקים את הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים