סלט חם של אפונה עדינה, עגבניות מיובשות-לחות וגבינת חמד | השף הלבן

סלט חם של אפונה עדינה, עגבניות מיובשות-לחות וגבינת חמד

המתכון הזה כל כך קל, שקשה לקרוא לו מתכון… הוא אפילו לא מצריך סיר! התוצאה היא סלט חם ססגוני, מזין וטעים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חם של אפונה עדינה, עגבניות מיובשות-לחות וגבינת חמד

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2/3 חב' (400 גרם) אפונה עדינה קפואה סנפרוסט
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 חב' (125 גרם) גבינת חמד 5% פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות
  • 60 גרם (חופן גדוש) עגבניות מיובשות-לחות (להשיג במעדניות), פרוסות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    כ- 700 קלוריות  (כ- 175 קלוריות למנה) | 3 נקודות שומרי משקל למנה

  • 02.

     שמים אפונה עדינה קפואה בקערת חסינת-חום. יוצקים מים רותחים עד לכיסוי ומשאירים כך לדקה. מסננים במסננת דקה ומחזירים לקערה. יוצקים שוב מים רותחים (מרתיחים מחדש בקומקום) ומשאירים ל-3 דקות. מסננים, מערבבים מייד עם כף שמן זית ומעט מלח ומעבירים לקערת הגשה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

     מוסיפים גבינת חמד חתוכה לקוביות, פרוסות דקיקות של עגבניות מיובשות-לחות, מערבבים בעדינות ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)