סלט ירושלמי של רון יוחננוב קל וטעים להכנה | השף הלבן

סלט בסגנון ירושלמי עם גבינות

מתגעגעים לטיולים ביום שישי בירושלים? רון יוחננוב עם גרסה ביתית לסלט ירושלמי משודרג עם גבינות שיכניס לכם אווירה מיוחדת לארוחה. לדעתנו, מדובר בסלט המושלם

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בסגנון ירושלמי עם גבינות
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2-3:

  • 2 מלפפונים פרוסים וחתוכים לחצאי עיגול
  • 1 אבוקדו מקולף וחתוך לקוביות
  • 250 גרם גרגירי חומוס
  • 10 עגבניות שרי תמר חצויות
  • 1 בצל אדום קטן מקולף וחתוך לקוביות
  • מעט צילי חריף טרי קצוץ דק
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים 5% "פיראוס"
  • 100 גרם גבינת רוקפור "COLLECTION"
  • 1 לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ים
  • פלפל שחור
גודל תבנית: קערת ערבוב

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את הירקות, חותכים ומעבירים לקערה.

  • 02.

    מוסיפים את הגבינות לקערה ומטבלים בשמן זית, מלח ים ולימון לפי הטעם

  • 03.

    מגישים לצד לחם

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.