רוטב פטריות ושמנת
רוטב עשיר, סמיך וקל להכנה, מתאים לשימוש בשדרוג מתכוני תפוחי אדמה או כרוטב חלבי לפסטה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 סלסלה פטריות פרוסות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 3/4 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- 1 כפית חמאה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות, ממליחים קלות.
-
02.
מוסיפים את החלב ומערבבים.
-
03.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
-
05.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הפרמזן ומסירים מהאש.
-
07.
מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים