טוסטוני אבטיח ופטה
אם אתם מארחים אנשים שכבר טעמו הכל, הפתיעו אותם עם הכריכים המיוחדים האלו המשלבים פרוסות אבטיח וגבינת פטה, ההתלהבות מובטחת!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל4:
- 4 פרוסות גדולות ודקות של אבטיח
- 8 פרוסות גדולות ודקות של גבינת פטה 16% "פיראוס"
- מעט עירית קצוצה
- כמה טיפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- 4 פרוסות לחם שיפון מלא (או לחם אחר לפי טעמכם)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים טוסטים מהלחם ומניחים את הפרוסות על קרש עבודה גדול
-
02.
חותכים מהאבטיח פרוסות גדולות ודקות - כך שכל אחת תוכל לכסות בקלות את כל פרוסת הלחם.
-
03.
חותכים חתיכות גדולות ודקות של גבינה ומניחים על הטוסטים כך יכסו את כל פני השטח.
-
04.
מניחים פרוסת אבטיח גדולה על הגבינה
-
05.
בעזרת סכין חד חותכים את החלק ה"קשה" של הלחם ויוצרים 2-3 משולשים מכל פרוסה.
-
06.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה, בעזרת כפית מטפטפים כמה טיפות שמן זית וזורים מעט פלפל שחור. אוכלים מיד.
הכנת? כאן מדרגים