מרק ברוקולי בקישוט שקדים
פותחים את ארוחת החג עם מרק ברוקולי קטיפתי ונפלא
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: גבי סמלסון
המרכיבים ל6:
- 1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות סנפרוסט (800 גרם)
- 1 כוס בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט
- 1 כף שמן זית
- 3 שיני שום
- 1 תפוח-אדמה חתוך לקוביות קטנות
- 5 כוסות (1 ליטר) ציר מרק בטעם עוף (ניתן להכין מאבקת מרק עוף פרווה)
- מלח ופלפל שחור טחון
- אגוז מוסקט טחון
- 6 כפיות שטוחות שבבי שקדים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הברוקולי ותפוח-האדמה ומבשלים על להבה גבוהה 5 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את ציר המרק, מתבלים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
03.
טוחנים את המרק במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה ואחידה. מגישים עם כפית שטוחה של שקדים קלויים.
הכנת? כאן מדרגים