מרק ברוקולי בקישוט שקדים | השף הלבן

מרק ברוקולי בקישוט שקדים

פותחים את ארוחת החג עם מרק ברוקולי קטיפתי ונפלא

מאת: גבי סמלסון
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ברוקולי בקישוט שקדים
צילום: גבי סמלסון

המרכיבים ל6:

  • 1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות סנפרוסט (800 גרם)
  • 1 כוס בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט
  • 1 כף שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 תפוח-אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • 5 כוסות (1 ליטר) ציר מרק בטעם עוף (ניתן להכין מאבקת מרק עוף פרווה)
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • אגוז מוסקט טחון
  • 6 כפיות שטוחות שבבי שקדים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הברוקולי ותפוח-האדמה ומבשלים על להבה גבוהה 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את ציר המרק, מתבלים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    טוחנים את המרק במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה ואחידה. מגישים עם כפית שטוחה של שקדים קלויים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)