מילקשייק פרוזן יוגורט - השף הלבן

מילקשייק פרוזן יוגורט

מתכון מנצח למילקשייק פרוזן יוגורט ב10 דקות עבודה בלבד.

מאת: תומר אומנסקי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מילקשייק פרוזן יוגורט

המרכיבים ל 1 מנה:

מרכיבים:
  • 300 גרם תות שדה / מנגו חתוך / אוכמניות כחולות מוקפאות של סנפרוסט
  • 250 גרם יוגורט עשיר של תנובה
  • חופן פקאן סיני מסוכר
  • חופן שוקולד לבן
  • חלב במידת הצורך
לקצפת- לא חובה!
  • 250 מ״ל שמנת להקצפה 38%
  • כף גדושה פודינג וניל
  • כף גדושה אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים הכל יחד במעבד מזון.

  • 02.

    במידה והמילקשייק סמיך מדי ניתן לדלל מעט בחלב.

  • 03.

    ניתן לקשט בקצפת (להקציף את כל חומרי הקצפת יחד עד לקבלת קצפת יציבה).

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.