מתכון פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים | השף הלבן

פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים

פשטידה קלה להכנה עם הרבה ירקות ובטעמים מפתיעים

מאת: קרן חורי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים

המרכיבים ל תבנית בקוטר 24 ס״מ - 8 מנות:

  • 100 גרם גבינת פטה עיזים חתוך קוביות
  • 150 גרם פטריות טריות פרוסות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 200 גרם לבבות דקל משומר פרוסות
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • כף שמן לטיגון
  • כפית מלח
  • כפית אבקת מרק בטעם עוף פרווה
  • כפית כורכום
  • קורט פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן ומטגנים את השום והבצל עד להזהבה על אש בינונית.

  • 02.

    מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה קלה. מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 04.

    מעבירים את התערובת לקערה ומשהים במקרר עד לקירור התערובת.

  • 05.

    בינתיים משמנים את התבנית.

  • 06.

    בקערה מוסיפים את הביצים וטורפים אותן.

  • 07.

    מוסיפים את השמנת תוך ערבוב במטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 08.

    מוסיפים את הגבינה,לבבות הדקל והתבלינים עם האבקת מרק ותערובת הפטריות הקרה ומערבבים הכל בעזרת כף.

  • 09.

    מוזגים לתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-45 דקות, עד שהיא תופחת ומקבלת צבע זהוב.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(138)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.