מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט | השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן
צילום: אפרת ליכטנשטט, רחלי קרוט

המרכיבים ל12 מאפים:

מצרכים:
  • 1 חבילה בצק עלים מופשר – מעדנות
  • ביצה L
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי עמק או פתיתי טריו או מוצרלה של השף הלבן
  • 3 כפות גבינת שמנת "השף הלבן" או קוטג' או בולגרית "פיראוס"
תוספות:
  • כל תוספת שאוהבים- תירס | פרוסות זיתים | חצאי עגבניות שרי | תרד קצוץ | בצל פרוס דק דק | בצל ירוק או עירית קצוצים דק | פטריות פרוסות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית מערבבים ביצה, שמנת לבישול, צהובה מגורדת ושמנת או קוטג או בולגרית. או גם וגם.

  • 02.

    חותכים את הבצק לקוביות בגודל 10 ס"מ ומכניסים לתוך שקעי תבנית מאפינס (מומלץ לשמן את התבנית מעט לפני שמניחים את הבצק).

  • 03.

    מניחים בכל שקע בצק מהתוספות שאוהבים עד חצי גובה וממלאים עד 3/4 גובה בתערובת הגבינות.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(13)