פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות
פוקצ'ה שחוגגת את עונת הנקטרינות ומשלבת לידן גבינה עזים ארומטית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
- שמן זית
- 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
- גליל גבינת עזים פרומעז
- 2 נקטרינות או אפרסקים פרוסים דק
- רוטב בלסמי מצומצם (כוס חומץ בלסמי עם 1 כף גדושה סוכר חום. מחממים בסיר קטן עד שהסוכר נמס, מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך כדי ערבוב, על להבה נמוכה בינונית 10-15 דקות או עד שהבלסמי מצטמצם לכמות של כרבע כוס)
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
02.
מפזרים מעל כל פוקצ'ה גבינת מוצרלה בצורה שווה.
-
03.
מניחים פרוסות גבינת עזים מעל.
-
04.
מניחים את פרוסות הנקטרינה מעל.
-
05.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מזלפים מעל רוטב בלסמי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים