פוקצ'ה בצלים מקורמלים, גבינת קממבר ותאנים | השף הלבן

פוקצ'ה בצלים מקורמלים, גבינת קממבר ותאנים

שחיתות! פוקצ'ה מדהימה עם התוספות הכי טעימות שיכולות להיות

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה בצלים מקורמלים, גבינת קממבר ותאנים
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
  • שמן זית
  • 2 בצלים גדולים
  • 1/2 כף חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל לתיבול
  • חבילה גבינת קממבר (עין גדי – קולאז') תנובה
  • תאנים חתוכות לרבעים
  • טימין טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הבצלים, חוצים אותם ופורסים לחצאי טבעות.

  • 02.

    מחממים כף שמן בסיר או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבצלים ומנמיכים לאש בינונית. מאדים את הבצלים תוך כדי ערבוב כחצי שעה עד שהם מקבלים צבע חום ענברי, מוסיפים את חומץ הבלסמי לקראת סוף הקרמול. מסירים מהאש ומניחים לבצל המקורמל מעט להצטנן.

  • 03.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 04.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 05.

    מחלקים את הבצל המקורמל בין שתי הפוקצ'ות.

  • 06.

    מניחים מעל פרוסות קממבר.

  • 07.

    מפזרים רבעי תאנים מעל הפוקצ'ות.

  • 08.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 09.

    מפזרים עלי טימין טרי מעל הפוקצ'ות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)