סופגניות אשל מלוחות
ניסיתם פעם סופגניות אשל מלוחות? הגיע הזמן! רון יוחננוב עם טוויסט מפתיע ומלוח על סופגניות האשל האהובות של חנוכה – לא תאמינו כמה הן קלות להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהונתן בן חיים
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל30 יחידות:
- 260 גרם קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 1 גביע אשל "תנובה"
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגורדת
- 100 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
- 1/2 כוס זיתים חתוכים לקוביות קטנות או תירס - לא חובה
- לטיגון: שמן לטיגון
גודל תבנית: סיר טיגון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים לסופגניות.
-
02.
מחממים שמן ומטגנים כדורים (נעזרים ב-2 כפיות ומניחים בכל פעם מעט מהבלילה בתוך השמן)
-
03.
מגישים קר לצד סלט וגבינות
הכנת? כאן מדרגים