סופגניות אשל מלוחות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סופגניות אשל מלוחות

ניסיתם פעם סופגניות אשל מלוחות? הגיע הזמן! רון יוחננוב עם טוויסט מפתיע ומלוח על סופגניות האשל האהובות של חנוכה – לא תאמינו כמה הן קלות להכנה

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות אשל מלוחות
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל30 יחידות:

  • 260 גרם קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 גביע אשל "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגורדת
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
  • 1/2 כוס זיתים חתוכים לקוביות קטנות או תירס - לא חובה
  • לטיגון: שמן לטיגון
גודל תבנית: סיר טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים לסופגניות. 

  • 02.

    מחממים שמן ומטגנים כדורים (נעזרים ב-2 כפיות ומניחים בכל פעם מעט מהבלילה בתוך השמן)

  • 03.

    מגישים קר לצד סלט וגבינות

הכנת? כאן מדרגים
(10)