מאפה גבינת כנען בטעמים לפי בחירה
מאפה גבינתי ונימוח במיוחד שגם מבוגרים לא יפספסו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית עגולה קטנה או מלבנית/מרובעת בינונית 6 מנות:
- 500 גרם כבינת כנען "השף הלבן"
- מיכל מעדן מכל סוג שיש על המדף בסופר
- סוכר וניל
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס ריבה/קונפיטורה באיזה טעם שהילדים אוהבים
- 2 ביצים שלמות
- 2 כפות קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
בוחשים בכף או מערבלים במיקסר את כל החומרים ביחד
-
02.
אופים בחום 175 כ-25 דקות
טיימר מופעל
-
03.
מניחים נייר כסף ברפיון ואופים עוד 15 דקות. העוגה נשארת לבנה גם למעלה.
טיימר מופעל
-
04.
לפשטידת שיש מורידים חצי מהבלילה ומוסיפים אליה כף שוקולית ומערבבים.
-
05.
יוצקים לתבנית לסירוגין מ-2 הצבעים, רק מיישרים.(אין צורך לערבב).
-
06.
יש לבדוק על המעדנים הערה: אם מתאים לאפיה/בישול תבנית עגולה קטנה או מלבנית /מרובעת בינונית כדאי שהריבה והמעדן יהיו באותו טעם שהילדים אוהבים
הכנת? כאן מדרגים