מתכון מאפה גבינה "טוב-טעם" בטעמים לפי בחירה | השף הלבן

מאפה גבינת כנען בטעמים לפי בחירה

מאפה גבינתי ונימוח במיוחד שגם מבוגרים לא יפספסו

מאת: דליה כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה גבינת כנען בטעמים לפי בחירה

המרכיבים לתבנית עגולה קטנה או מלבנית/מרובעת בינונית 6 מנות:

  • 500 גרם כבינת כנען "השף הלבן"
  • מיכל מעדן מכל סוג שיש על המדף בסופר
  • סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס ריבה/קונפיטורה באיזה טעם שהילדים אוהבים
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    בוחשים בכף או מערבלים במיקסר את כל החומרים ביחד

  • 02.

    אופים בחום 175 כ-25 דקות

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מניחים נייר כסף ברפיון ואופים עוד 15 דקות. העוגה נשארת לבנה גם למעלה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

     לפשטידת שיש מורידים חצי מהבלילה ומוסיפים אליה כף שוקולית ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים לתבנית לסירוגין מ-2 הצבעים, רק מיישרים.(אין צורך לערבב).

  • 06.

     יש לבדוק על המעדנים הערה: אם מתאים לאפיה/בישול תבנית עגולה קטנה או מלבנית /מרובעת בינונית כדאי שהריבה והמעדן יהיו באותו טעם שהילדים אוהבים  

הכנת? כאן מדרגים
(388)