גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה

גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 5 כפות קמח לבן
  • 250 מ"ל חלב
  • 200 גרם גבינת קשקבל תנובה collection מגורדת
  • 120 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
  • 2 חלמונים טריים
  • קורט מלח
  • פלפל לבן
  • צלחת עם 150 גרם קמח לבן
  • צלחת עמוקה מעט עם 3 חלבונים טרופים
  • 100 מ"ל מים
  • 200 גרם פרורי לחם
  • 10 עלי מרווה קצוצים
  • סיר עם שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

     במחבת גבוהה ממיסים את החמאה ומוסיפים את 5 כפות הקמח.

  • 02.

    בוחשים כל הזמן על אש לא גבוהה למשך 2 דקות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים לאט, תוך בחישה, את החלב ומבשלים בבחישה עד לקבלת מעין רביכה.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינות ולאחר דקה מוסיפים את 2 החלמונים וקורט מלח והפלפל.

  • 05.

    מצננים לטמפרטורת החדר, העיסה צריכה להיות במרקם נוח לעבודה.

  • 06.

    מחממים את השמן לטיגון עמוק.

  • 07.

    את המרווה הקצוצה מערבבים עם פרורי הלחם.

  • 08.

    מוציאים כמות של כף גדושה ועם הידיים יוצרים גלילים שווים.

  • 09.

    מגלגלים כל גליל בקמח עם המרווה הקצוצה ומעבירים לביצים עם המים. מעבירים לפירורי הלחם ומגלגלים שוב.

  • 10.

    בודקים שחום השמן בינוני גבוהה.

  • 11.

    מטגנים את הקרוקטים עד לצבע זהוב ומגישים חם. 

הכנת? כאן מדרגים
(57)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.