בורקס גבינות משפחתי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

בורקס גבינות משפחתי

מתכון פטנט לבורקס משפחתי עם טריו גבינות שיהפוך את ארוחת הערב לטעימה במיוחד. רוצים לשדרג? הכניסו למילוי זיתים, פטריות או בצל מטוגן!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס גבינות משפחתי
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 1 חבילה (1 קילו) בצק עלים "מעדנות" מופשר עפ"י הוראות היצרן
  • 4 כפות שומשום
למילוי:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 16% שומן
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
לעיטור:
  • ביצה טרופה
  • 4 כפות שומשום
גודל תבנית: תבנית מלבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה

  • 03.

    פותחים את הבצק על משטח העבודה וחוצים אותו לשני חלקים שווים

  • 04.

    מפזרים שומשום על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים עליה מחצית מהבצק ומחוררים אותו במזלג. מניחים על הבצק את תערובת הגבינות ומיישרים.

  • 05.

    מכסים את התערובת במחצית הבצק השנייה ומברישים בביצה טרופה.

  • 06.

    מפזרים שומשום ובעזרת סכין מסמנים משולשים על גבי המאפה

  • 07.

    אופים 40-50 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.