בול יוגורט עם קינואה, סלק ושומשום | השף הלבן

בול מוזלי מלוח

בול שמציע שילוב טעמים טריים ומפתיעים – יוגורט GO סמיך ועשיר בתוספת קינואה מבושלת, סלק, שומשום קלוי, ירקות פריכים ונענע מרעננת. כל המרכיבים יוצרים ארוחה קלילה, מזינה ומרשימה. עם הטחינה זה פשוט חגיגה של טעמים!

מאת: איתי שפיגל
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בול מוזלי מלוח
צילום: דויד מויאל

המרכיבים ל1 מנה :

מרכיבים:
  • גביע 1 של יוגורט GO
  • 1 ביצה קשה
  • 20 גרם שומשום לבן קלוי
  • 60 גרם קוביות סלק (וואקום), חתוך לקוביות קטנות מאוד
  • 40 גרם טחינה לבנה מוכנה
  • 6 עלי נענע שלמים
  • 40 גרם קינואה מבושלת
  • 60 גרם מלפפון ירוק
  • 30 גרם צנונית פרוסה לגפרורים
  • 10 עלי פטרוזיליה קצוצה
  • קורט מלח
  • כף שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    בצלחת עמוקה לבנה מרוקנים גביע שלם של יוגורט GO

  • 02.

    תופחים מתחת לצלחת על מנת לאזן את היוגורט בצורה שווה בצלחת

  • 03.

    מפזרים את כל המרכיבים (כל מרכיב לחוד, במערום מרוכז , צמודים האחד לשני)

  • 04.

    על הטחינה מניחים את השומשום הלבן הקלוי

  • 05.

    מזלפים כף שמן זית מעל כל המרכיבים

  • 06.

    מטבלים את המלפפון הירוק במעט מלח

הכנת? כאן מדרגים
(0)