קציצות בשר מטוגנות

הילדים שלי אוהבים מאוד – והם לא אוהבים כל דבר

מאת: לילך בן דרור
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר מטוגנות

המרכיבים ל 15 מנות:

1/4 קילו בשר בקר טחון "אדום אדום"
  • 1/4 קילו חזה עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 3-4 תפוחי אדמה מגוררים
  • 1 בצל גדול מגורר
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כפית כורכום
  • קורט כמון
  • קורט קינמון - לא הכרחי
  • מלח ומעט פלפל (בערך 1/4 כפית)
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה. מכסים ונותנים לתערובת לנוח לפחות חצי שעה במקרר.

  • 02.

    צרים מהתערובת קציצות עגולות פחוסות.

  • 03.

    מחממים מעט שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית עד שהן משחימות משני צידיהן. 

הכנת? כאן מדרגים
(805)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.