מתכון בורקס בשר מבצק מלוואח | השף הלבן

בורקס בשר מבצק מלוואח

בורקס הבשר שכולנו אוהבים מהיר להכנה ועם טוויסט מעניין: בצק מלוואח

מאת: ניב שבבו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בורקס בשר מבצק מלוואח

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1 בצל
  • 300 גרם בשר טחון
  • 6 כפות שמן
  • 5 דפי מלאווח

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחתוך את הבצל דק דק ולטגן את הבצל בשמן

  • 02.

    מכניסים את הבשר

  • 03.

    לתבל לפי הטעם

  • 04.

    להשכיב את הבשר ולהוריד מהאש לקרר את הבשר כ-10 דק' 

  • 05.

    להפשיר את הדפי מלאווח לוחתוך לחצי 

  • 06.

    למלא כול חתיכת דף מלאווח בחופן בשר לסגור לחצי למרוח בביצה שלוקה ולהכניס לתנור לכל הפחות 20 דקות  

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(116)