ברוקולי מוקפץ עם נודלס ואגוזי קשיו
תוספת עשירה או מנה עיקרית? אתם תחליטו
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 800 גרם תפרחות ברוקולי
- 150 גרם אטריות "נודלס" שטוחות
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1/2 כוס אגוזי קשיו קצוצים גס (או בוטנים קלויים, או שקדים קלויים)
חומרי הרוטב:
- 4 כפות רוטב סויה
- 1/2 כף שמן שומשום
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
- מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- 2 כפות שמן תירס
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים 3 ליטרים של מים, ממליחים אותם ומבשלים בהם את תפרחות הברוקולי במשך 5 דקות. מוציאים בכף מחוררת. אפשר לחלופין להפשיר את הברוקולי 5 דקות במיקרוגל בעוצמה גבוהה.
טיימר מופעל
-
02.
שמים במים הרותחים שבסיר את אטריות ה''נודלס'' ומבשלים על פי הוראות היצרן. מסננים ובוזקים מעט מלח.
-
03.
שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה ומנערים.
-
04.
מחממים את השמן בווק ומוסיפים את כל החומרים מקפיצים כ-7 דקות. לגיוון: אוהבי החריפות יכולים להוסיף לווק גם פלפל אדום או פלפלוני צ'ילי טחונים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים