עוגת עצלנים
מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12-15:
- 1 חבילת ביסקוויטים פשוטים
- כוס וחצי חלב תנובה
- 1 חבילה שמנת מתוקה השף הלבן
- 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 200 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את פודינג הוניל עם החלב וחצי מכמות השמנת המתוקה, עד לקבל תערובת אוורירית ויציבה.
-
02.
מקפלים לתוך הפודינג את הגבינה הלבנה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה, טובלים בו במהירות את הביסקוויטים משני הצדדים (במהירות כדי שהם לא יספגו יותר מדי נוזלים) ומרפדים בהם בשכבה אחת את התבנית המלבנית.
-
04.
בקערה שמתאימה למיקרוגל או בסיר בינוני ממיסים את השוקולד עם החמאה והחצי הנותר של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. ממתינים כ-10 דקות עד שהתערובת תתקרר מעט.
טיימר מופעל
-
05.
כשהתערובת אינה חמה מדי, יוצקים אותה על הפודינג בתבנית ומיישרים כך שהשוקולד יכסה באופן אחיד את כל התבנית.
-
06.
מכסים ושומרים במקרר. העוגה מוכנה לאכילה כעבור שעתיים.
הכנת? כאן מדרגים