סלט ביצים – מנה מעולה מהמטבח הישראלי | השף הלבן

סלט ביצים

הפתרון המושלם לארוחה קלילה או תוספת מעניינת: סלט ביצים במיונז טעים, משביע, קל ומהיר הכנה, מנה נפוצה במטבח הישראלי

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ביצים

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 8-6 ביצים קשות
  • 6 כפות מיונז
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • חופן שמיר קצוץ
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הביצים, קולפים ומועכים בעזרת מזלג.

  • 02.

    מוסיפים את המיונז, השמיר, הבצל הירוק וחומרי הטעם ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.

הכנת? כאן מדרגים
(112)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.