מתכון סלט קינואה | השף הלבן

סלט קינואה

סלט קינואה עם ירקות וגבינת חלומי של פיראוס ברוטב שמן זית וחומץ בלסמי, מנה נהדרת ובריאה לארוחת ערב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קינואה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 כוס קינואה
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כוסות עלי בייבי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 לימון
  • 2 עגבניות
  • 100 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל ירוק
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 250 גרם גבינת חלומי פיראוס
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.

  • 03.

    פורסים את גבינת החלומי לקוביות של 1 ס"מ וצורבים אותם בטוסטר או במחבת.

  • 04.

    מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(387)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.