מתכון מילקשייק פסיפלורה סמיך וטעים | השף הלבן

מילקשייק פסיפלורה סמיך וטעים

מילקשייק פסיפלורה סמיך וטעים-כל כך טעים שזה הפך ללהיט בביתי, מתאים לכל סוגי הפירות ולכל סוגי היוגורטים ומשפחתם (כולל מעדנים במגוון טעמים)

מאת: לאה שקורי
קלה רמת מיומנות
מילקשייק פסיפלורה סמיך וטעים

המרכיבים ל 4:

  • 4 מיכלי יוגורט ביו 3 אחוז או שמנת חמוצה , אשל, או מעדנים
  • 3 כפות גדושות של ריבה , סירופ מייפל או סירופ אחר ואפשר גם לוותר
  • כוס מחית פסיפלורה (אפשר לשלב בין כמה סוגי פירות עונתיים)
  • שקית אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
  • ליקר פירות או אחר לטעם
  • סוכר לטעם
  • 3 קוביות קרח מרוסקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים במיקסר:  

  • 02.

    יוגורט, אפשר להתפרע ולהכין עם שמנת חמוצה , אשל, או מעדנים  

  • 03.

     ריבה , סירופ מייפל או סירופ אחר ואפשר גם לוותר  

  • 04.

    מחית פסיפלורה  (אפשר לשלב בין כמה סוגי פירות עונתיים)  

  • 05.

    שקית אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל  

  • 06.

    ליקר פירות או אחר לטעם  

  • 07.

    סוכר לטעם  

  • 08.

     קוביות קרח מרוסקות  

  • 09.

    לערבל הכל ביחד  

  • 10.

    למזוג ל- 4 כוסות גבוהות  

  • 11.

    לקשט.

הכנת? כאן מדרגים
(72)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.