רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות
רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות, מנה ראשונה כובשת
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10:
- 1 חבילה רצועות להקפצה
- 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
- 1/2 שקית שעועית ירוקה ארוכה מופשרת
- 2 פלפל צ’ילי קצוצים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 חבילה עליי בייבי
- שמן זית להקפצה
- מלח
- קורט אורגנו
- ממרח עגבניות מיובשות
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים טורטיות לפי מתכון שקיים כאן באתר או קונים מוכנות.
-
02.
מחממים את השמן בווק ומקפיצים את הבשר מוציאים ומניחים במקום חם.
-
03.
יוצקים עוד קצת שמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הצ’ילי ומערבבים.
-
04.
מוסיפים את השעועית והשום מערבבים ומוסיפים את הבשר חזרה מתבלים במלח ואורגנו מערבבים משלימים טעם ומסירים מהאש.
-
05.
להכנת הטורטיה
-
06.
מורחים את הטורטיה בממרח עגבניות מניחים מעט מעלי הבייבי מניחים מהבשר ומגלגלים.
-
07.
מגישים עם סלסת עגבניות וגווקאמולה ליד.
הכנת? כאן מדרגים