סלט ירוק ברוטב איטלקי
סלט ירוק ברוטב איטלקי, תוספת מצוינת למנה עיקרית
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
- 1 קופסא עלי בייבי
 - 1 ראש חסה אייסברג
 
									לרוטב:
								
															- 1 כוס חומץ יין אדום
 - 1/4 כוס יין אדום
 - 1 כפית סוכר
 - 1/4 כפית מלח
 - 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
 - 1 כף חרדל
 - 1/2 1 כוסות שמן
 - 1 גבעול בזיליקום טרי
 - 1 גבעול רוזמרין
 - 1 גבעול מיורן
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
הכנת הרוטב:
 - 
								02.
								
מסירים את העלים מגבעולי עשבי התיבול ומניחים בבלנדר.
 - 
								03.
								
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב לבלנדר חוץ מהשמן ומערבבים היטב.
 - 
								04.
								
יוצקים את השמן בזרזיפים לאט לאט עד שהרוטב מקבל סמיכות עדינה.
 - 
								05.
								
מוציאים ומעבירים לכלי אחסון.
 - 
								06.
								
משתמשים בכמות הרצויה ושומרים במקום קריר אך לא במקרר.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

