מתכון סלט ירוק ברוטב איטלקי | השף הלבן

סלט ירוק ברוטב איטלקי

סלט ירוק ברוטב איטלקי, תוספת מצוינת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק ברוטב איטלקי
  • 1 קופסא עלי בייבי
  • 1 ראש חסה אייסברג
לרוטב:
  • 1 כוס חומץ יין אדום
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 1 כוסות שמן
  • 1 גבעול בזיליקום טרי
  • 1 גבעול רוזמרין
  • 1 גבעול מיורן

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הרוטב:

  • 02.

    מסירים את העלים מגבעולי עשבי התיבול ומניחים בבלנדר.

  • 03.

    מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב לבלנדר חוץ מהשמן ומערבבים היטב.

  • 04.

    יוצקים את השמן בזרזיפים לאט לאט עד שהרוטב מקבל סמיכות עדינה.

  • 05.

    מוציאים ומעבירים לכלי אחסון.

  • 06.

    משתמשים בכמות הרצויה ושומרים במקום קריר אך לא במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(187)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.