מתכון לזניה כשרה לפסח | השף הלבן

לזניה כשרה לפסח

הלזניה לא יוצאת מהתפריט בפסח

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניה כשרה לפסח

המרכיבים ל6 מנות:

  • מצות לפי גודל התבנית
  • 1 גבינה לבנה רכה
  • ו גביע קוטג'
  • כוס גבינה צהובה
  • מלח
  • פלפל שחור
רוטב:
  • רסק עגבניות אחד
  • שום כתוש
  • פפריקה מתוקה
  • אורגנו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל הגבינות יחד.

  • 02.

    שמים בסיר עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, תבלינים ושום כתוש, מבשלים הכול יחד. הרוטב נעשה סמיך מאוד, ניתן להוסיף מים.

  • 03.

    מניחים מצות בתבנית, רצוי פיירקס. יוצקים חצי מכמות הגבינה ואז יוצקים מעט רוטב.

  • 04.

    מניחים שוב שכבת מצות ושוב גבינה ושוב מעט רוטב.

  • 05.

    לבסוף מניחים שכבת מצות אחרונה ויוצקים את כל הרוטב על המצות. ניתן לפזר גבינת פרמזן. מכניסים לתנור, עד שהרוטב והגבינה מבעבעים.

  • 06.

    מקררים מעט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(377)