מתכון עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב | השף הלבן

עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב

הגולשת אבירם שירן משתפת אותנו במתכון לעוגה כשרה לפסח, בטעמים ממכרים

מאת: שירן אבירם
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב

המרכיבים ל 12 מנות:

  • לבסיס: 200 גרם שוקולד מריר, 2 כוסות פצפוצי אורז
  • למוס ריבת החלב: 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 אינטסנט פודינג ריבת חלב, 25 גרם חמאה. לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר, 200 מ"ל שמנת מתוקה.

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    הבסיס: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פצפוצי האורז עד שכולם מכוסים.

  • 03.

    משטחים את התערובת עם כף על תחתית התבנית ומקפיאים (10 דקות לפחות עד שמתייצב).

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    למוס: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב וסמיך. משטחים על התחתית ומקררים במקרר לילה לפחות.

  • 05.

    לציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים מספר דקות עד להתייצבות השוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(95)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.