עוגת זברה מדהימה ומהירה להכנה -לא תתחרטו | השף הלבן

עוגת זברה קרה

זברה בעוגה – חום ולבן לסרוגין

מאת: ענת קרסיוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת זברה קרה

המרכיבים ל12 מנות:

  • 2 מכלים של שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב +1 כוסחלב לשמור בנפרד
  • חבילת אינסטנט פודינג ווניל
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5%
  • 20 ביסקוויטים שוקולד
  • 1/2 כוס סוכר
לקישוט:
  • 2 שורות מטבלה שוקולד חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים, בשלב 5).

  • 03.

    טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).

  • 04.

    מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.

  • 05.

    ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

  • 06.

    מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(214)