מתכון כבדי עוף ברוטב שזיפים | השף הלבן

כבדי עוף ברוטב שזיפים

מנה מתקתקה קלה להכנה: כבדי עוף מוקפצים בבצל ושזיפים

מאת: שירלי סטפנסקי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כבדי עוף ברוטב שזיפים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1/2 ק"ג כבד עוף
  • שזיפים מיובשים
  • מלח
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 1 בצל
  • שמן זית
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל עד להשחמה.

  • 02.

    מטגנים את הכבדים במחבת לפי רמת העשייה הרצוייה.

  • 03.

    מתבלים עם קצת מלח ופלפל שחור.

  • 04.

    מוסיפים רכז רימונים ואת השזיפים המיובשים ומצמצמים על אש קטנה.

  • 05.

    מגישים על מצע של חסה וקרקרים בצד.

הכנת? כאן מדרגים
(93)